Hoofdsponsors - EGS`20

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Hoofdsponsors

Hoofdsponsors

Hoofdsponsor Albert Heijn Grave

 

AH_Grave_Blok.jpg

 

Rodney van der Burgt is de ondernemer achter Albert Heijn Grave. Sinds 2010 is hij als supermarktondernemer actief in Grave Centrum, eerst als C1000 en sinds 2012 als Albert Heijn. De supermarkt ligt midden in het centrum van de vestingstad, aan de Hoofschestraat 2-8, voor vele bewoners van de gemeente Grave een veel bezochte plek dus! Sinds begin vorig jaar is van der Burgt ook eigenaar van de Albert Heijn in Berghem.Rugsponsor Autobedrijf Thoonen

 

Thoonen_Blok.jpg


Autobedrijf Thoonen, van eigenaar Peter Thoonen, is geen onbekende naam binnen de Graafse ondernemerswereld. Al ruim 60 jaar bestaat het familiebedrijf aan de Nieuweweg 15 in Gassel. Autobedrijf Thoonen is partner in verkoop, onderhoud en service van Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens. Tevens is Thoonen sinds 2010 in Boxmeer franchisenemer van autoserviceketen Profile Car & Tyreservice, een specialist in onderhoud APK en banden.

 

 

 

Hoofdsponsor Jeugdafdeling Nowinsure.com

NowInsure_Blok2.jpg

 

Nowinsure.com is een onderneming met Graafse wortels, gevestigd in Rotterdam. Bij Nowinsure.com kun je terecht voor het verzekeren van allerhande elektronische apparaten, denk aan je laptop, telefoon, smartwatch, etc. Het doel van Nowinsure.com is dan ook om jou vooral te laten genieten van je aankoop, zonder je zorgen te hoeven maken over eventuele schade of diefstal. En dat het liefst op een, voor de consument, zo simpel mogelijke manier. Zonder gedoe dus!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!