Contact - EGS`20

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Contact

Contact

 

Heeft u vragen over sponsormogelijkheden of bent u benieuwd op welke manieren EGS '20 en uw onderneming een partnerschap aan kunnen gaan, neem gerust contact met ons op! U kunt ons bereiken via sponsorzaken@egs20.nl. Wij gaan graag het gesprek met u aan!

 

DE SPONSORCOMMISSIE

De ondersteuning van ondernemers is van essentieel belang voor het voortbestaan van onze mooie vereniging! Om er voor te zorgen dat het sponsorbeleid van EGS '20 in goede banen wordt geleid is er een sponsorcommissie samengesteld. De sponsorcommissie is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van het sponsorbeleid van EGS '20. Van het vinden van nieuwe sponsors en het organiseren van sponsorbijeenkomsten tot het plaatsen van artikelen op social media en het zorgen dat reclameborden langs het veld opgehangen worden. Maar ook zorgen dat de sponsors de aandacht krijgen die ze verdienen!

Momenteel bestaat de sponsorcommissie uit zeven EGS'ers, Yvon Arts, Maarten Blom, Roland van Boekel, Marcel van Haren, Berna Kamoen, Paul Rozestraten en Nick Jansen. Onderstaand vind u de contactgegevens van de leden van de sponsorcommissie.

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!