Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

EGS jeugd in het nieuw

EGS jeugd in het nieuw

24 september 2018 12:30


Afgelopen vrijdag 21 septemeber 2018 hebben we onder grootte belangstelling nieuwe tenues voor onze EGS jeugd mogen presenteren. Een belangrijke stap om in de toekomst tot een SJO (Samenwerkende Jeugd Opleiding) EGS te komen en wie weet sluiten onze senioren van de 3 voetbalverenigingen aan met een fusie. Wij hebben dit kunnen realiseren door de samenwerking met Brandsfit maar vooral door de steun van onze lokale sponsors.

Veel sponsors die de 3 voetbalverenigingen maar intussen ook al de EGS jaren een warm hart toedragen.  We realiseren ons dat deze sponsors veel meer verzoeken krijgen en hun bijdragen geen normale zaak is.  We zijn er dan ook trots op dat ze (wederom) met zo velen de EGS jeugd gesteund hebben.   

Een speciale dank ook aan de tenue werkgroep die na meer dan 4 jaar(…!) hun hoofdtaak volbracht hebben. De laatste week was het voor de “nachtploeg”, Berna en Marcel, zelfs dubbele diensten draaien om alles geregeld te krijgen. Het eindresultaat mag er zijn; het paarse eenheidstenue die onze meisjes en jongens met trots mogen dragen. Misschien een leuke gedachten dat onze EGS jongens en meisjes aan hun kinderen/kleinkinderen kunnen vertellen dat ze nog in het geel, rood en of wit gevoetbald hebben….

EGS voetbalsokken
Al eerder gepubliceerd maar een herhaling is op zijn  plaats: De paarse sokken die bij de tenues horen zijn eenmalig uitgereikt aan de leden. De jongens en meisjes nemen ze na elke wedstrijd mee naar huis en gaan dus niet mee met de was!  Als onze jeugd er uit gegroeid is (of kwijtraakt..)  kunnen nieuwe sokken (op eigen kosten) gekocht worden op de EGS website (daarover later) of bij de bar van beide EGS locaties de Kranenhof en Bikkelkamp. Nieuwe leden zullen hun eigen EGS voetbalsokken moeten kopen. 

Keepers tenue
Het keeperstenue bestaat een nieuwe keeperstrui en een bestaande keepersbroek. Degene die de nieuwe keeperstrui gebruiken adviseren wij om deze zelf mee te nemen en te wassen en niet machinaal te drogen!  Onze ervaring leert nm. dat de opdruk van keeperstruien nog wel eens gaat plakken als deze in de droger terecht komt. We hopen dat u hier rekening mee houdt. De keepersbroeken zijn al uitgereikt aan de teams en zitten in de tenue tassen van de afgelopen 3 bekerwedstrijden. Als dit nog niet gebeurd is verzoeken wij de teambegeleiders om hier in te ondersteunen en de keepersbroek uit de “oude” tas alsnog aan hun keeper te geven.  

EGS webshop link
Op korte termijn zal er op alle 3 de websites een EGS webshop link te vinden zijn. Deze link verwijst u door naar de EGS webshop van Brandsfit. U kunt hier allerlei EGS artikelen aanschaffen. Hierbij kunt denken aan de EGS voetbal sokken, maar ook trainingsbroeken, jassen, tassen, etc. De kleding is allemaal uitgevoerd met het EGS logo.   U kunt de artikelen aanschaffen tegen sterk gereduceerde prijzen (-30%).  U gebruikt hiervoor de kortingscode:  EGS

EGS trainingspak
Wat u op deze webshop niet zult vinden is het speciaal voor EGS ontworpen trainingspak. De oplettende bezoekers van de ouderinformatieavond en tenuepresentatie hebben de proefdruk van het trainingspak al mogen bewonderen.  Wij zijn met een grote sponsor vergaand in gesprek om dit trainingspak tegen een sterk gereduceerde prijs aan onze EGS leden aan te bieden. Wij gaan u hierover zeer binnenkort over inlichten en hoe u deze trainingspakken kunt bestellen. We zullen dan pasmaten beschikbaar stellen zodat onze EGS leden de juiste maat kunnen bestellen.   

Wassen tenues                                                                                                                                                                                                    Ieder team is zelf verantwoordelijk voor het wassen van de tenues. Er worden binnen het  team afspraken gemaakt over de verdeling van de waskosten. Van de tenues worden alleen de broeken en shirts gewassen. De spelers/speelsters zijn, zoals eerder aangegeven, zelf verantwoordelijk voor het wassen van de in zijn/haar bezit zijnde sokken. (Zie ook EGS jeugdplan 1.10.3) De begeleiding van de EGS teams die de afgelopen jaren meedraaiden in de EGS samenwerking kende de mogelijkheid van het gebruik van de wasdienst die bij Estria aanwezig was. De EGS teams kunnen ook dit jaar van deze wasdienst gebruik maken. Er is echter een voorbehoud. Doordat alle jeugd teams dit seizoen onder EGS vlag voetballen is het aantal teams toegenomen. De wasserette heeft een bepaalde gelimiteerde wasmachines-capaciteit. Het gebruik van deze wasdienst behoort daarom altijd in overleg te gaan met Monique Heinemans. De kosten hiervoor bedragen € 15,- per lid per seizoen.

Arthur Brussaard, voorzitter stuurgroep SAMENwerking

 

Foto gemaakt door Matt Gerrits

Presentatie_tenue180921.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!