Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

nov 2012: Informatie vanuit het overleg jeugdafdelingen Estria GVV '57 en SCV '58

nov 2012: Informatie vanuit het overleg jeugdafdelingen Estria GVV '57 en SCV '58

15 november 2012 11:00


Jeugdvoetbal opleiding binnen de gemeente Grave

De jeugdbesturen van de Graafsche voetbalverenigingen Estria, GVV ’57 en SCV ’58, die sinds juni 2012 overleg voeren, willen middels dit schrijven informatie verstrekken over waar we mee bezig zijn. vv Gassel wordt op de hoogte gehouden, maar neemt géén deel aan het overleg.

Tijdens contacten tussen jeugdkaderleden van de voetbalverenigingen Estria, GVV ’57 en SCV ’58 op de gemeentelijke voetbalvelden, de sporthal of elders bleek dat er behoefte was om eens te bekijken, hoe al samenwerkend de kwaliteit van onze jeugdopleidingen verbeterd kan worden.

In juni 2012 is de start gemaakt: Jeugdbestuursleden van Estria, GVV ’57 en SCV ’58 kwamen bijeen om naast knelpunten en uitdagingen in de jeugdafdelingen ook te bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen. 
- Wat kunnen we van elkaar leren?
- Hoe kunnen we elkaar sterker maken?
- Hoe kan al samenwerkend de kwaliteit van de voetbalopleiding voor onze jeugd
   beter worden?
In een open sfeer zijn er kansen én zaken waar we rekening mee moeten houden benoemd. Een van die belangrijke zaken is de terugkoppeling richting de verenigingen om duidelijk te maken waar er aan gewerkt wordt. 

De afgelopen maanden hebben we bekeken op welke wijze we gezamenlijke activiteiten kunnen ontplooien, die een meerwaarde kunnen betekenen voor onze jeugd. We hopen binnen afzienbare tijd de eerste activiteiten uit deze gezamenlijke inspanning te kunnen presenteren.


Namens Estria, GVV ’57 en SCV ’58 jeugdafdelingen
Rian van Kuppenveld, Jan Nuijen en Joop van de Ven
november 2012

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!