EGS’20 verwelkomt met trots de eerste leden van haar Business Club - EGS`20

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

EGS’20 verwelkomt met trots de eerste leden van haar Business Club

EGS’20 verwelkomt met trots de eerste leden van haar Business Club

2 april 2021 11:15


Een oplettende lezer heeft het vast al gezien op onze website. We zijn een Business Club gestart!

De Business Club is een club waar je je als sponsor bij kunt aansluiten en verschillende voordelen kunt pakken. En dat hebben er al veel gedaan! Wij zijn als Sponsorcommissie enorm trots dat we al zoveel sponsoren hebben mogen verwelkomen. Het maakt ons trots omdat er vanuit de betreffende sponsoren steun aan de club wordt uitgesproken, maar het is ook enorm fijn om hen op deze manier aan de club te verbinden. Via de Business Club hopen we de aangesloten sponsoren elke week te verwelkomen in de ontvangstruimte (met uitzicht op het hoofdveld) en willen we ze verschillende leuke activiteiten aanbieden. Zodat we ze nog meer bij de club kunnen betrekken, zodat de sponsoren elkaar leren kennen, maar vooral om ze te bedanken voor hun steun.

Je kunt lid worden van de Business Club door Stersponsor te worden van onze club of door enkel een lid te worden van de Business Club. De voorwaarden hiervoor kun je hier vinden. De hoofdsponsors AH vd. Burgt, Autobedrijf ThoonenNowinsure en Slaap Sfeer zijn ook automatisch lid van de Businessclub. 

En zoals gezegd, je zult niet de eerste zijn die lid wil worden! We zijn veel dank verschuldigd aan de Hoofdsponsoren, de Stersponsoren en de Business Club-leden van het eerste uur.  

Onze stersponsoren: 
IsolveCombi-Tech, Stolwijk-Philipsen, Van Dinther, AVH Bouw, Hormes Bouwmaterialen en PrimeTime!

En onze Business Club-leden:
Drukkerij Kamoen Grave, Kinderdagverblijf De Kleine Buddha, Swanenberg IJzer Groep, Giesbers Optiek, Brands Metaaltechniek, Vandemoss Assurantiën, Optiek ’t Pothuus, Sport met Snelders, Veekens Bouwkundig Teken- en Adviesburo, Monika Sas Interieur, De Brouwketel, The Fusing Kitchen / Effe Soep, Zwager Koffie, Bakkerij Bongaards, Jabové Technisch Beheer, Café Y Mas, Tap Timmerwerken, De Banenwinkel, Wuf Floor Beheer BV, Rijsdam Bouw/Stuukie.

Dank aan alle sponsoren! En mocht je jezelf nog niet terugvinden op de foto (klik op de onderstreepte sponsoren), niet getreurd. We komen snel langs voor een bakje koffie en de foto.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!