Het nieuwe sportpark - Bouwteam en de ‘partners’ - EGS`20

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Het nieuwe sportpark - Bouwteam en de ‘partners’

Het nieuwe sportpark - Bouwteam en de ‘partners’

2 april 2020 23:00


Achter de schermen wordt er keihard gewerkt door het bouwteam van de samenwerkende voetbalverenigingen om het sportpark binnen de financiële kaders te realiseren.
Dit bouwteam met als drijvende krachten Pascal Kersten en Jurgen Verhallen ondersteund door SORS Adviesgroep uit Schaijk, Kybys Ingenieurs en Adviseurs uit Boxtel en het plaatselijke Bouwkundig teken- en Adviesburo Veekens heeft taakstellende budgetten opgesteld die regelmatig bekeken worden door financiële controllers om binnen de beschikbare financiën een hyper moderne, schitterende, duurzame sportaccommodatie te realiseren waarop we met zijn allen trots op kunnen zijn.
De partners om dit mogelijk te maken zijn de volgende partners ‘gecontracteerd’: BCP Bouw uit Cuijk, TOP Sport en Groen BV uit Maashees en Installatiebedrijf Van Dorp uit Zevenaar.

Stand van zaken door Jurgen en Pascal:
De vergunning voor de bouw van de clubaccommodatie, inclusief overige opstallen en bouwwerken is eind december 2019 aangevraagd en ligt nu ter inzage bij de gemeente. Daarnaast is de kapvergunning aangevraagd ten behoeve van de nieuwe toegangsweg. Nadat de vergunning onherroepelijk is,  zal direct gestart worden met de bouw van het clubgebouw,  na ca. 9 maanden bouwtijd zal het clubgebouw casco opgeleverd worden. Hierna zal de vaste inrichting aangebracht worden en kan het gebouw gemeubileerd worden.  De bouw van de buitenruimte wordt ook direct na vergunningverlening opgestart en wordt gefaseerd uitgevoerd. Op deze wijze blijven enkele velden op het terrein altijd beschikbaar om op te trainen en te spelen. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van de velden van GVV’57 op de Bikkelkamp om voldoende capaciteit te hebben. De werkzaamheden aan de buitenruimte worden gelijktijdig met de werkzaamheden aan het gebouw afgerond.

Mogelijkheden sponsoren en leden om mee te helpen.
Om van dit project gezamenlijk een succes te maken zijn een aantal zaken van belang. Enerzijds willen we samen met alle leden van de 3 verenigingen bijdragen aan iets wat van ons samen gaat worden en anderzijds is het van belang om met het hoogste kwaliteitsniveau en financieel binnen de bandbreedtes te blijven. Daarvoor is de hulp van vrijwilligers en sponsoren essentieel. Tijdens de bouwfase zoeken we enthousiaste leden en andere betrokkenen die kunnen helpen bij de realisatie. Op ve-zoek van onze leden én mogelijke sponsoren volgt hier een lijst van mogelijkheden om samen aan onze sport-accommodatie te werken. We zoeken mensen voor: 

-          Opperwerk metselwerk 
-          Aanbrengen gevelbekleding hout buiten en binnen            
-          Afmonteren binnendeuren
-          Aanbrengen wand- en vloertegels
-          Aanbrengen vloerplinten 
-          Uitvoeren binnen- en buitenschilderwerk 
-          Vloerverwarmingsbuizen t.b.v. verwarming aanleggen
-          Slopen bestaande accommodaties
-          Slopen en opruimen bestaande inrichting sportpark            
-          Opperen, afvoeren en invegen bestratingen
-          Aanplanten bomen/planten/plantsoenen 

Aanmelden of nadere informatie kan via samenwerking.egs@gmail.com  of bellen naar Jurgen  Verhallen (06-51802905)

SAMEN richting een mooie sportieve toekomst!

PR afdeling EGS’20

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!