Presentatie nieuwe sportaccommodatie enthousiast ontvangen - EGS`20

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Presentatie nieuwe sportaccommodatie enthousiast ontvangen

Presentatie nieuwe sportaccommodatie enthousiast ontvangen

8 januari 2020 9:45


Op woensdag 8 januari 2020 waren ca. 150 leden en andere belangstellenden aanwezig in het clubhuis van Estria waar de bouwplannen van de nieuwe sportaccommodatie gepresenteerd werden.
De afgelopen maanden is er ontzettend hard gewerkt door vele vrijwilligers om tot deze plannen te komen. Er is bij de veel commissieleden van de drie verenigingen input opgehaald en deze is verwerkt in een prachtig, modern en duurzaam sportpark.

Architect Harrie Veekens nam als eerste het woord om de aanwezigen een virtuele rondleiding door het nieuwe clubhuis te geven. Hij legde uit waarom bepaalde keuzes gemaakt zijn, welke duurzaamheidsmaatregelen genomen zijn en hoe alle wensen die voortkwamen uit de
input geïntegreerd zijn.

Pascal Kersten, de bouwcoördinator, vertelde over de inrichting van het sportpark. Er werd ingegaan op de fasering van deze inrichting waarbij benadrukt werd dat ervoor gezorgd gaat worden dat alle teams door kunnen blijven voetballen, eventueel met het gebruik van het
sportpark “De Bikkelkamp”. Ook werd het voor de aanwezigen van de Hockeyclub Grave duidelijk waar hun sportveld zal komen te liggen.

Tenslotte gaf Monika Sas een presentatie over het interieur en de inrichting van de clubhuis. Deze uitleg met de bijbehorende foto’s gaven een goede indruk hoe er door materiaalkeuze en inrichting sfeervolle en gezellig ogende ruimtes worden gecreëerd. Monika legde uit
dat er ook enkele materialen van de huidige clubhuizen zullen worden gerecycled in het nieuwe clubhuis mede om de historie van de drie verenigingen terug te kunnen laten komen.


De aanwezigen reageerden enthousiast en positief op het gepresenteerde plan. De oproep om als vrijwilliger mee te helpen aan de realisatie van dit project leek niet aan dovemans oren gericht. Van mei 2020 tot begin 2021 zal iedere hulp gewenstzijn.

Metselaars, timmermannen, stukadoors, elektriciens, installateurs, tegelzetters, maar ook “uperaars” zijn van harte welkom om samen te bouwen aan dit nieuwe sportpark.

Door Henk Cuppen, voorzitter SCV’58, werden de complimenten aan het bouwteam uitgebracht wat door een luid applaus ondersteund werd. Na afloop werden de tekeningen door velen eens goed van dichtbij bekeken en diverse input werd nog geleverd.

Het nieuwe sportpark is een prachtige uitdaging waar we kunnen laten zien dat we SAMEN AAN DE TOEKOMST GAAN BOUWEN.

Bekijk ook eens deze 3D-animatiefilmpjes:

Filmpje 1             Filmpje 2             Filmpje 3

 

Foto's van Matt Gerrits
Presentatie27112019B1.jpg

Presentatie27112019A1.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!