Precies 1 jaar geleden zijn we gestart - EGS`20

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Precies 1 jaar geleden zijn we gestart

Precies 1 jaar geleden zijn we gestart

23 mei 2021 9:45


Met Pinksteren is het precies 1 jaar geleden dat we zijn gestart met de bouwwerkzaamheden. De eerste werkzaamheden waren namelijk het ontgraven van de aardewal ter plaatse van de huidige nieuwe accommodatie.

We zijn een jaar verder en op vrijdag 21 mei is het clubhuis door de aannemers opgeleverd. Natuurlijk moet er nog wel het een en ander in de afwerking en interieur gebeuren en ook de buitenruimte is nog niet klaar. De komende weken zal daar hard aan gewerkt worden en daar hebben we meerdere vrijwilligers voor nodig. 

Een knap resultaat van het bouwteam die bestaat uit de drijvende krachten Pascal Kersten (coördinator buitenruimte) en Jurgen Verhallen (coördinator clubhuis) ondersteund door SORS Adviesgroep uit Schaijk, Kybys Ingenieurs en Adviseurs uit Boxtel en het plaatselijke Bouwkundig teken- en Adviesburo Veekens, die samen met de aannemers BCP Bouw uit Cuijk, TOP Sport en Groen BV uit Maashees en Installatiebedrijf Van Dorp uit Zevenaar dit mogelijk hebben gemaakt. Natuurlijk is de dagelijkse (!) ondersteuning van de bouwopzichters Henk Cuppen en Jan Paters ook onmisbaar geweest voor dit gigantische project. 

De komende weken zullen we regelmatig een oproep doen aan vrijwilligers die bereid zijn een handje te helpen. Dit gaat dan om schoonmaakwerk, schilderwerk, specifieke tegel- of timmerwerkzaamheden maar ook eenvoudig 'sjouwwerk'. We hopen dat er veel vrijwilligers zijn voor deze laatste loodjes zodat we zo snel mogelijk samen van de prachtige accommodatie kunnen gaan genieten.

Foto van de nieuwbouw Pinksteren 2020 en Pinksteren 2021:

IMG_4371.jpg 

 

foto_957.JPG

 

 

 

 

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!