Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Presentatie nieuwe tenues ST meisjesteams Estria-GVV'57-SCV'58

Presentatie nieuwe tenues ST meisjesteams Estria-GVV'57-SCV'58

11 september 2016 12:15


Vrijdagavond 9 september 2016 presenteerden de zes ST meisjesteams van de samenwerkende voetbalverenigingen Estria, GVV ’57 en SCV ’58 hun nieuwe tenue. Presentator Arthur Brussaard, voorzitter van de Stuurgroep Samenwerking, gaf in zijn welkomstwoord aan dat deze bijzondere groep voetballende meisjes de afgelopen 4 jaren heeft laten zien wat samenwerken oplevert:

Samenwerking betekent samen sterker! Daarmee zijn zij het voorbeeld geworden voor de samenwerkende jeugdvoetbalverenigingen in de gemeente Grave. De samenwerkende voetbalverenigingen willen deze inspanning ondersteunen door een nieuw tenue wat de meisjes met de tenue- & sponsorcommissies zelf uitgekozen hebben.

Hierna werden de zes ST-teams door Arthur Brussaard op ‘de catwalk’ uitgenodigd om het nieuwe tenue te tonen. Onder applaus van de grote groep aanwezige ouders, sponsors, bestuursleden van de drie verenigingen en andere belangstellenden kwamen achtereenvolgens ST Estria/GVV’57/SCV ’58 MO17 (meisjes onder de 17 jaar), MO19, MO15, MO13 en de grote groep MO11 in hun nieuwe tenue tevoorschijn. Elke sponsor werd in de bloemetjes gezet, want de meisjes én de samenwerkende voetbalverenigingen zijn de sponsoren Beelen Techniek, Anetwerk, Logopedie Spreeknet Grave, Dastech, Lunchroom Bij Moeders, Van Dinther BV, Kluswijs Grave, iCentre en Belvisie dankbaar voor hun onmisbare steun bij het realiseren van deze tenues.

Alle 6 de ST-teams werden met de aanwezige sponsors door clubfotograaf Matt Gerrits op de foto gezet waarna op het hoofdveld van De Kranenhof nog een groepsfoto werd gemaakt van deze grote groep meisjes van 9 tot 19 jaar, waar nu toch nog ruimte is voor meisjes die ook willen gaan voetballen. Meld je wel snel aan!

De ST-meisjes teams speelden afgelopen zaterdag in hun nieuwe tenues de eerste officiële bekerwedstrijd van het seizoen op De Kranenhof. 

Werkgroep PR Samenwerking

 

Foto's gemaakt door Matt Gerrits

STteamstenuepresentatie9-9-2016B.jpg

STteamsmeisjes2016.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!