Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Uitslag STEMMING CLUBKLEUREN EGS '20

Uitslag STEMMING CLUBKLEUREN EGS '20

2 april 2020 11:45


Beste toekomstige EGS ‘20-ers,

Ook in deze roerige tijd, waarin sociale onthouding, thuiswerken en sluiting van sportverenigingen aan de orde van de dag zijn, wordt er achter de schermen hard doorgewerkt aan de aankomende fusie. Anderhalve week geleden zijn de drie verschillende opties voor clubkleur(en), met een impressie van een mogelijk tenue in deze kleur(en), gepresenteerd. Tot 31 maart 2020 konden jullie je voorkeur opgeven.

Aan deze oproep is ruimschoots gehoor gegeven! Dank voor het aanleveren van jullie stemmen met vaak leuke onderbouwingen! Tussen de vele reacties zaten ook een aantal vragen, met name over het paars-witte tenue wat nu gedragen wordt door de samenwerkende jeugdteams van Estria, GVV ‘57 en SCV ‘58. Wij hebben als commissie de bewuste afweging gemaakt om deze kleuren niet mee te nemen tussen de opties. Naast en aantal praktische aspecten is de belangrijkste overweging het feit dat we een nieuwe start maken, een nieuwe vereniging worden waar nieuwe clubkleuren bij horen. 

Een groot deel van jullie heeft dus zijn of haar voorkeur uitgesproken. 
Iets meer dan de helft (55%) heeft daarbij gekozen voor de clubkleur ZWART! 
Vam de spelende leden was het percentage zelfs 64%.

Door middel van stemming hebben wij, als commissie naam, tenue en logo, de toekomstig leden van EGS ’20 aan het woord gelaten wat betreft de clubkleur en bijbehorend tenue. Een democratisch besluit waarbij een ruime meerderheid voor zwart heeft gekozen. Aan ons nu de taak om daar een prachtig tenue bij te laten ontwerpen! Een indicatie van hoe het tenue er uit kan komen te zien is op het bijgevoegde plaatje te zien.

Waarom koos de commissie ook alweer voor zwart als optie? De clubkleur zwart biedt de mogelijkheid om een zeer stijlvol en uniek tenue te presenteren. We zullen geen andere verenigingen tegen gaan komen die in een zelfde tenue zullen spelen. Logo’s en sponsoren zullen goed zichtbaar zijn op een zwart tenue. En niet geheel onbelangrijk, wastechnisch erg prettig! Door rode en gele accenten willen we het tenue compleet gaan maken. Hierbij hebben wij het uittenue van Atletico Madrid van dit seizoen als voorbeeld genomen. Met deze rode en gele accenten brengen we huidige clubkleuren en de Graafse vlag terug in het tenue, waardoor het ook een duidelijke lokale binding en historisch besef heeft.

Naast het tenue heeft de clubkleur natuurlijk ook invloed op de huisstijl van de nieuwe vereniging. Ook hierover is door de commissie goed nagedacht. De kleur zwart zal voor sommige mensen misschien gelinkt worden aan treurig, donker, saai. Echter betekent de keuze voor de clubkleur zwart niet dat de accommodatie, het interieur, de vlaggen etc. allemaal alleen met deze kleur worden aangekleed.

Huisstijl, accommodatie, interieur en aankleding zullen door samenwerkende commissies op een grondige een doordachte manier tot stand worden gebracht! Zodat we na totstandkoming van de fusie, presentatie van ons nieuwe tenue en oplevering van de nieuwe accommodatie een prachtig geheel vormen, samen EGS ‘20 zijn!


Met sportieve groet,
Commissie naam, tenue en logo

UITSLAGPERCENTAGES:
Op verzoek de andere percentages erbij:
- Stemmen van ALLE leden
   Optie 1: 25% 
   Optie 2: 55%
   Optie 3: 20%

  • Stemmen van alleen de spelende leden (jeugd + senioren)
       Optie 1: 23% 
       Optie 2: 64%
       Optie 3: 13%     

 

Onderstaande tenue geeft 'n impressie van de mogellijkheid van de kleuren.
Gebruikte sponsoruiting is fictief.

EGS20Zwart.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!