Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

SAMENwerking richting een SJO

SAMENwerking richting een SJO

20 december 2015 9:00


Sinds enkele jaren hebben de voetbalverenigingen Estria, GVV’57 en SCV’58 de samenwerking binnen de jeugdafdelingen geïntensiveerd wat o.a. geleid heeft tot de vorming van een gecombineerde meidenafdeling (de zgn. ST-teams). Deze samenwerking blijkt zeer succesvol te werken.

De ‘Stuurgroep Samenwerking’, die zich hiermee bezighoudt heeft haar visie op de toekomstige samenwerking op het gebied van jeugdvoetbal op 15 december jl. aan de drie besturen gepresenteerd. De visie is erop gericht om een structurele samenwerking tussen de drie verenigingen voor zowel de meisjes- als jongensteams te bewerkstelligen.

In een open gesprek hebben de besturen van Estria, GVV’57 en SCV’58 unaniem aangegeven de visie te onderschrijven en de Stuurgroep opdracht gegeven, de samenwerking verder uit te werken met als doelstelling de structurele vorming van ST-jongensteams beginnend met een bepaalde leeftijdsgroep of -groepen om zo te werken naar een Samenwerking Jeugd Opleiding (SJO), waardoor er één gezamenlijke jeugdafdeling ontstaat.

De besturen zijn verheugd met het resultaat dat hiermee bereikt wordt, wat gezien mag worden als een mijlpaal voor de samenwerkende verenigingen. Hiermee zijn de verenigingen in staat de toekomst voor een kwalitatieve hoogwaardige jeugdopleiding in de Gemeente Grave te waarborgen, zodat onze jeugd op een goede verantwoorde wijze, met leeftijdsgenoten en begeleid door kundige vrijwilligers, kan blijven voetballen en de speelvreugde voor de jeugd gecontinueerd kan blijven door deze samenwerking.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!