Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Hoofdbesturen Estria, GVV’57 en SCV’58 geven de kaders aan.

Hoofdbesturen Estria, GVV’57 en SCV’58 geven de kaders aan.

21 maart 2014 8:30


De werkgroep gezamenlijke jeugdafdelingen van Estria, GVV’57 en SCV’58 heeft onlangs van de besturen het kader meegekregen waarin zij voor het komend seizoen de samenwerkingsactiviteiten kunnen ontwikkelen.
De besturen zijn zeer positief over de samenwerking met de 3 meidenafdelingen in de vorm van combinatieteams. Ook is men enthousiast over de keepersschool, waarbij de keepers van de 3 verenigingen gezamenlijk worden opgeleid. En onlangs is ook het initiatief ondersteund om combinatieteams bij de Minipupillen te vormen, waardoor het ook mogelijk geworden is voor de 5-6 jarige leden van de 3 verenigingen om uit te komen in competitieverband.

Komend seizoen zal er nog geen sprake zijn van structurele en definitieve combinatieteams binnen de jongensafdelingen. De besturen hebben aan de werkgroep gevraagd eerst de huidige samenwerkingsactiviteiten te continueren en na evaluatie te perfectioneren.  De werkgroep heeft onlangs met een afvaardiging van de KNVB de huidige samenwerkingsactiviteiten besproken. Daarbij was de KNVB enerzijds erg belangstellend naar het pionierswerk dat door de 3 verenigingen op dit gebied wordt verricht, anderzijds gaven ze aan dat de KNVB op alle mogelijke manieren wil meewerken aan dit initiatief om het meidenvoetbal in stand te houden. Naast de huidige activiteiten werden ook de in de toekomst mogelijke samenwerkingsvormen besproken en de KNVB zal de ontwikkelingen hieromtrent volgen.

Met de huidige gemaakte afspraken kunnen de 3 verenigingen hun samenwerkings-activiteiten verder ontwikkelen met het doel de kwaliteit van hun jeugdopleidingen te versterken, wat ten goede zal komen aan het plezier van de voetballende jeugd in Escharen, Grave en Velp.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!