Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Samenwerking Estria, GVV'57, SCV'58 groot succes!

Samenwerking Estria, GVV'57, SCV'58 groot succes!

5 januari 2013 11:15


Het jaar 2013 is goed begonnen voor de voetbalverenigingen GVV ’57, Estria en SCV ’58. Deze drie clubs uit de gemeente Grave hebben op 2 januari een zaalvoetbaltoernooi georganiseerd voor alle jeugdleden van de clubs.

De afgelopen maand hebben de drie verenigingen gezamenlijk de schouders eronder gezet om dit groots opgezet toernooi samen te organiseren. In totaal zijn er 5 toernooien uitgekomen waarbij van dezelfde leeftijdsklasse spelers van de verschillende clubs zijn gemixt. De gekozen teamnamen zijn gekozen uit de talrijke Brabantse profclubs zodat alle jeugdigen zich even speler konden wanen van PSV, FC Oss, FC den Bosch, FC Eindhoven, Helmond Sport, RKC, Willem II of NAC.

Om 08.00 uur kwamen de eerste voetballertjes al aan bij sporthal Olympic in Wijchen. De mini-pupillen hadden hun eigen toernooi. De F en E spelers hadden een gemengd toernooi. Na het toernooi voor de mini-pupillen en F/E toernooi begonnen de D en C spelers aan hun toernooi. Voor de mini-pupillen, F en E spelers volgde toen nog een heuse zaalvoetbalclinic van Jan Harting, een zaalvoetbaltrainer van niveau.

Ook de D en C spelers konden na hun toernooi hun voetbalmoves nog verbeteren tijdens deze clinic. De meiden D, C, B en A waren toen ook al gearriveerd om hun wedstrijden te spelen en daarna ook nog te profiteren van de clinic.

Als laatste waren de spelers van de B en A aan de beurt om te bepalen welk team het beste uit de bus zou komen in de zaal.

Tijdens alle toernooien werd er goed en prettig samengewerkt tussen de spelers, maar ook tussen de leiders, scheidsrechters en andere vrijwilligers van de drie voetbalverenigingen.

Om 17.00 uur kon het licht uit in de sporthal en waren alle wedstrijden en clinics afgerond.

De drie voetbalverenigingen kunnen met een zeer tevreden gevoel terugkijken op het zeer geslaagd toernooi en een zeer geslaagde eerste samenwerking tussen GVV ’57, Estria en SCV ’58. Ook van de spelers kwamen alleen maar positieve geluiden en werden er al verschillende vragen gesteld over de volgende keer…

Zaalvoetbal2014poster.jpg

Zaalvoetbaltoernooi_in_WijchenA.jpg

zaalvoetbal3.jpg

zaalvoetbal1.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!